به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت پایانه های نفتی ایران، حسین احمدی افزود: افزایش ظرفیتهای خوابگاهی و رفاهی منجر به کاهش دغدغه ذهنی کارکنان میشود و به تبع آن، ارتقای بهره وری آنان را به همراه دارد، بنابراین باتوجه به اینکه یکی از دغدغه های کارکنان ارکان ثالث این مدیریت، توجه به مسائل رفاهی آنان بود، رستوران خوابگاه 9 دی راه اندازی شد.
احمدی با تاکید بر اینکه امیدواریم گام مثبتی در راستای ارتقای سلامت و تغذیه سالم کارکنان شایسته و پرتلاش این مدیریت برداشته شده باشد افزود: توجه و اهمیت به نیروی انسانی به عنوان سرمایه های اصلی سازمان همیشه مورد تاکید مدیرعامل شرکت می باشد.