به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت پایانه های نفتی ایران، عباس غریبی بیان داشت: این نرم افزار به عنوان پوسته ای محسوب می شود که عمق دارد و عمق آن مدیریت تحول و تعالی سازمان است که برنامه ریزی لازم جهت اجرای آن در سازمان شروع شده است و براساس چالش هایی که در سازمان شناسایی شده، کارگروه های در سازمان تشکیل شده که این نرم افزارذیل یکی از این کارگروه ها می باشد.
غریبی افزود: گزارشاتی که از داشبوردهای مختلف این نرم افزار استخراج می شود مبنایی است برای اجرای برنامه های کلان سازمان و براساس نتایج و سنجه های این نرم افزار در قالب داشبوردهای مدیریتی که وجود دارد بتوانیم کنترل و پایش بهتری بر سازمان داشته باشیم.
مدیرعامل شرکت پایانه های نفتی ایران ادامه داد: مدیریت و کنترل پروژها در شرکت بسیار حائز اهمیت می باشد و این نرم افزار می تواند در پایش پیشرفت پروژه ها کمک حال سازمان باشد که از لحاظ هزینه کرد و زمان یک مدیریت بهتری داشته باشیم.
غریبی به رویکرد شرکت در ارتباط با تحول سازمان اشاره کرد و افزود: با ظرفیت و قابلیت هایی که داریم تلاش خواهیم کرد و چشم انداز ما این است که به باشگاه یک میلیارد دلاری ها در حوزه درآمد بپیوندیم و به این ظرفیت برسیم و با توجه به ماموریت جدیدی که در آینده به ما واگذار خواهد شد به این موضوع بسیار امیدواریم.
وی ابراز امیدواری کرد: با انجام چنین تحولات و برنامه هایی در سازمان، بتوانیم نظم و انضباطی در سازمان ایجاد شود و عملکرد مداوم مورد پایش قرار گیرد و براساس افق و اهدافی که ترسیم شده، نظام مند و سیستماتیک حرکت کنیم و در آینده به عنوان شرکتی موفق در حوزه BSC در سطح شرکت ملی نفت ایران مطرح شویم.