به گزارش پایگاه اطلاع رسانی
شرکت پایانه های نفتی ایران، با هدف آشنایی و آگاهی کارکنان و خانواده آنها، کارگاه
آموزشی تغذیه سالم و سلامت روان در محل سالن اجتماعات مجتمع فرهنگی و هنری صدف برگزار
شد.
در این کارگاه آموزشی که با حضور اساتید و کارشناسان مجرب دانشگاهی دکتر پرستو اسکیان" دکترای تخصصی
مشاوره"و حسام الدین معصومیان شرقی" کارشناس ارشد روانشناسی" انجام
پذیرفت، موضوعاتی پیرامون تاثیر تغذیه مناسب برسلامت روان و اهمیت آن در برخورداری
از یک سبک زندگی سالم، رابطه بین سلامت و تغذیه و سلامت روان، رابطه استرس با پرخوری
و کم خوری و عوارض ناشی از آن، شناسایی عادت های ناسالم خوردن، وابستگی به خوردن و
علائم آن، شناسایی بستر پیدایش وابستگی و عادت های تغذیه ای، دلایل روانشناختی شکست
رژیم های غذایی و تلاش های ناموفق برای کاهش وزن موثر و پایدار، شناخت باورها و
افکار ناکارآمد و توانایی تغییر آنها برای بهبود تغذیه ای و در صورت نیاز کاهش وزن،
هوشیار شدن به احساسات موثر در خوردن و مواجهه سالم و موثر با این احساسات، تاثیر
ذهن آگاهی بر آگاهانه خوردن و اهمیت بهبود عادت و سبک تغذیه به عنوان راهی برای
افزایش مراقبت از خود مورد بحث و بررسی
قرار گرفت.