به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت پایانه های نفتی ایران، عباس اسدروز (یکشنبه، ۲۷ بهمنماه) در نخستین روز گردهمایی شرکتهای دانشبنیان و استارتآپهای صنعت نفت و ارائه نیازهای فناورانه، به مناطق عملیاتی مختلف این شرکت در خارک، عسلویه، شمال (نکا) و ماهشهر و عملکرد هر یک از این بخشها اشاره کرد و گفت: برخی خطوط لوله این شرکت قابلیت توپکرانی هوشمند ندارند و از این نظر نیازمند راهبردهای فناورانه هستیم.
وی افزود: ساخت هوزهای شناور برای انتقال فرآوردههای نفتی از تاسیسات خشکی به گویهای شناور از دیگر نیازمندیهای شرکت پایانههای نفتی است و همچنین این شرکت به فناوریهایی برای حفاظت از نواحی پاششی پایلها و پایههای اسکلهها و سکوها نیاز دارد.
اسدروز، طراحی و ساخت کارتهای الکترونیکی سیستمهای کنترلی شناورها را از دیگر نیازهای فناورانه این شرکت برشمرد و گفت: این شرکت بیش از ۲۵۰۰ قلم کالا را در قالب ۹۰ گروه کالایی شناسایی و آن را با همکاری شرکتهای دانشبنیان بومیسازی کرده که این اقدامها حدود ۳۰۰ میلیارد ریال صرفهجویی به دنبال داشته است.
گردهمایی شرکتهای دانشبنیان و استارتآپهای صنعت نفت صبح امروز (یکشنبه، ٢٧ بهمنماه) با حضور وزیران نفت و علوم، تحقیقات و فناوری در مرکز همایشهای بینالمللی پژوهشگاه صنعت نفت آغاز به کار کرد و عصر روز (سهشنبه، ۲۹ بهمنماه) به کار خود پایان میدهد.