به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت پایانه های نفتی ایران ، مدیرعامل شرکت پایانه های نفتی ایران در این مراسم اظهار داشت: جزیره خارگ که مرکز ثقل صادرات نفت کشور و خط مقدم جبهه اقتصادی است ؛ آیینه تمام نمای ایران اسلامی و نماد همدلی و اتحاد همه اقوام و مذاهب در کشور می باشد.
عباس اسدرور افزود: هیچگاه ایثارگری و مقاومت مردم شریف اهل تشیع و تسنن جزیره خارگ در طول ٨ سال دفاع مقدس فراموش نخواهد شد . فداکاری ، ازخود گذشتگی ، اتحاد و همدلی مردم جزیره مقاوم خارگ باعث شد تا لحظه ای صادرات نفت از این جزیره مختل نشود .
مدیرعامل شرکت پایانه های نفتی ایران تصریح کرد: هفته وحدت زمان بسیار خوبی برای محکم کردن حلقه اتحاد و همبستگی است . خارگ صرفا یک مکان جغرافیایی نیست ؛ از طریق جزیره استراتژیک خارگ ما به بازار جهانی و اقتصاد دنیا پیوند می خوریم . این اتحاد و همبستگی بین مردم طوری است که به عنوان مظهر و سمبل فرهنگی – تمدنی برای سایر ملت ها مثال زدنی است.
همچنین حجت االاسلام و المسلمین کوهی امام جمعه موقت خارگ در سخنانی بیان داشتند ؛ پیروزی ما در این 40 سال انقلاب نتیجه وحدتی است که بین ما وجود دارد و دشمن در پی آن است بین ما تفرقه ایجاد کند و تاکنون موفق نشده است و ما شاکریم که این برادری و برابری بین مسلمانان وجود دارد وظیفه ما است این وحدت را درجزیره استراتژیک خارگ حفظ نماییم و نگذاریم خدشه ای به این وحدت وارد شود.
محمود رضایی بخشدار ویژه خارگ دراین مراسم اظهار داشت: وحدت بین مسلمانان یکی از نعمتهای الهی است که عامل ایجاد این وحدت در جامعه اسلامی، قرآن کریم و نبوت پیامبر اکرم(ص) است.
وی افزود: وحدت بین مسلمانان نباید منحصر به هفته وحدت باشد بلکه باید در طول سال وحدت حفظ شود و همدلی و همگرایی بین مردم زبانزد خاص و عام باشد، خوشبتخانه جزیره مقاوم خارگ نماد وحدت در ایران اسلامی می باشد.
بخشدار ویژه خارگ تصریح کرد: در این عرصه باید طوری رفتار کنیم که دشمن به خود اجازه ندهد به دنبال یافتن راه نفوذ و ایجاد تفرقه باشد باید با همین اتحاد دشمنان را مایوس کنیم.
شیخ احمد کنعانی امام جمعه اهل تسنن جزیره خارگ نیز بیان داشتند : استعمار گری و چپاول سرمایه های یک ملت تنها زیر چتر تفرقه و نفاق امکان پذیر است . حضرت امام خمینی (ره) با هوشیاری و ذکاوت خاص خود ، با نام گذاری (( هفته وحدت )) ؛ یک اختلاف روایی ( تاریخ ولادت حضرت محمد(ص) ) را تبدیل به نقطه قوت و اتصال محکم بین شیعه و سنی کردند به طوری که اصل وحدت و همبستگی را تحکیم بخشیدند .
پس از امام راحل (ره) ، فرزند خلف ایشان حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) نیز مساله تقریب مذاهب را مطرح کردند به طوری که امروزه علمای شیعه و سنی کنار هم می نشینند و برادرانه در مورد مسایل دینی و مذهبی مختلف و حتی مسائل اختلافی بحث و گفت و گو می کنند .
حجت الاسلام والمسلمین رضایی قمی ؛ استاد حوزه و دانشگاه نیز ضمن تبریک این ایام در خصوص وجود نازنین پیامبر عظیم الشان اسلام به آیه 159 سوره آل عمران و همچنین شان نزول این آیه مبارک اشاره کردند.
وی ادامه داد :این آیه بعد از جنگ احد و اتفاقات تلخ و ناگواری که در جنگ برای ایشان رخ داده بود نازل شد و خداوند باری تعالی حضرت را به صبر، بردباری و بخشش دشمنان امر کردند و حتی به پیامبر فرمودند که برای دشمنان خود طلب مغفرت و آمرزش کنند .
ایشان افزودند :این ایام متعلق به وجود نازنین رسول الله است ؛ ضمن لزوم توجه به موضوع وحدت و اتحاد شیعه و سنی بایستی از سیره و شخصیت پیغمبر بیشتر صحبت شود که این خود بزرگترین تبلیغ برای اسلام و عامل اصلی ایجاد وحدت و همدلی بیشتر بین مسلمانان است .
در خاتمه از تعدادی از معتمدین و فعالین عرصه وحدت مذاهب در جزیره خارگ تجلیل بعمل آمد.