یکشنبه ۲ دی ۱۴۰۳ ۱۷:۲۳
IOTC

جوادی: توسعه خارگ چشمگیر بوده است/فعالیت های انجام شده در خارگ 60 درصد اقتصاد ملی است

معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، توسعه جزیره خارگ و بزرگترین پایانه نفتی کشور در این جزیره را بسیار چشمگیر خواند و افزود: مجموعه فعالیت های انجام شده در جزیره خارگ 60 درصد اقتصاد کشور را شامل می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت پایانه های نفتی ایران، مهندس رکن الدین جوادی در حاشیه بازدید از تاسیسات نفتی و گازی موجود در جزیره خارگ با اشاره به نقش استراتژیک این جزیره در صادرات نفت خام گفت: جزیره خارگ امروزه شاهرگ حیاتی جمهوری اسلامی ایران به شمار می آید و در طول دوران جنگ تحمیلی با جود بمباران روزانه، صادرات نفت ایران با تلاش و از خود گذشتگی کارکنان صنعت نفت در این جزیره یک روز نیز متوقف نشد.
 
جوادی با تاکید بر ضرورت حمایت و پشتیبانی بیشتر از نیروی انسانی فعال در جزیره خارگ به دلیل استراتژیک بودن این جزیره، گفت: هم اکنون فعالیت های انجام شده در این جزیره بیش از ٦٠ درصد از اقتصاد ایران را در بر می گیرد.
 
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با یادآوری وجود پروژه های نیمه کاره در جزیره خارگ همانند پروژه ان جی ال خارگ و ساخت و توسعه مخازن ذخیره سازی نفت خام گفت: همزمان با اجرای این پروژه ها نباید از ضرورت بازسازی و نگهداری تاسیسات کنونی جزیره غافل بود.
 
وی تاکید کرد: شرکت ملی نفت ایران امسال و سال آینده به پروژه های نیمه کاره موجود در جزیره خارگ به ویژه بازسازی و نگهداری تاسیسات توجه ویژه خواهد داشت.
 
جوادی با اشاره به شرایط سخت کاری در جزیره خارگ و سکوهای تولید نفت و گاز اطراف آن، افزود: بهبود این شرایط از وظایف اصلی شرکت ملی نفت ایران به شمار می آید.
 
جوادی گفت: امروزه با توجه به تحولات سیاسی و بین المللی ایران در جهان افق های روشن و امیدوار کننده ای از گشایش اقتصادی دیده می شود که امیدواریم این امیدها با تلاش دولت تدبیر و امید تحقق یابد، بنابراین در سال آینده محدودیت ها در بخش های عملیاتی را با وجود مشکلات موجود کاهش خواهیم داد.
 
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با بیان این که هم اکنون این شرکت در زمینه توسعه پروژه های موجود دو سناریو را در پیش گرفته است، گفت: سناریو نخست توسعه صنعت نفت در سایه تحریم ها و محدودیت های کنونی و سناریو دوم توسعه این صنعت با فرض بهبود شرایط سیاسی و اقتصادی با حذف تحریم های بین المللی است.
 
وی گفت: با توجه به وجود منابع عظیم نفت و گاز در کشور هم اکنون روند توسعه صنعت نفت در حد این منابع نبوده و ضرورت دارد با ایجاد بستر مناسب روند توسعه این صنعت تسریع یابد.
 
جوادی به وجود مشکل بیکاری بسیاری از جوانان تحصیل کرده ایران در سال های گذشته اشاره و تصریح کرد: صنعت نفت به عنوان مهمترین عامل رونق اقتصادی کشور می تواند تاثیر زیادی در ریشه کنی این مشکل داشته باشد.
تعداد بازدید : ۱,۱۷۱
(شنبه ۲۱ دی ۱۳۹۲) ۰۱:۰۰
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید