به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت پایانه های نفتی ایران ، به مناسبت دهه مبارک فجر و به همت امورفرهنگی و هنری خدمات اجتماعی پایانه نفتی خارگ جشنواره پخت نان و کیک و شیرینی محلی در جزیره خارگ برگزار شد.
در این مراسم انواع نان محلی از جمله گرده ، بلبل ،نان تیری، نان قندی ، نان خرما ، رگاک ، مشتک پیازی، شلشلک و انواع کیک و شیرینی شامل کیک هویج ، کیک شیره خرما، کیک ارده،کیک مغزیات ، شیر خاگینه تبریزی،رشته خوشکار شمال ، کیک پایه سیب و انبه در راستای معرفی فرهنگ غذایی و نان و شیرینی محلی طبخ و تدارک دیده شد که توسط داوران و کارشناسان تغذیه ، ارزش غذایی، طعم و تزیین غذاها مورد ارزیابی قرار گرفت و پس از بررسی به برگزیدگان برتر جوایزی اهدا شد.
عکس : محمد پنهان