یکشنبه ۲ دی ۱۴۰۳ ۱۵:۴۰
IOTC

بی تفاوتی خریداران نفت ایران نسبت به تحریم های احتمالی امریکا

بی تفاوتی خریداران نفت ایران نسبت به تحریم های احتمالی امریکا

پایگاه خبری اس.اند.پی گلوبال پلاتس* آمریکا در گزارشی، واکنش واردکنندگان آسیایی نفت ایران به بازگشت احتمالی تحریم های آمریکا علیه تهران در اواسط سال 2018 را بی تفاوتی توصیف کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت پایانه های نفتی ایران و به نقل از پلاتس نوشت؛ برخی منابع تجاری آسیا، قاره ای که مقصد نخست نفت ایران است، به این پایگاه خبری گفتند: حتی اگر تحریم های آمریکا برگردد، صادرات نفت ایران ثابت خواهد بود.

این پایگاه خبری که اخبار بازار انرژی را منتشر می کند، ادامه داد؛ برخی فعالان بازار نیز معتقدند، اگر اثر گذاری کامل تحریم های آمریکا بر بخش نفت ایران چند سال طول نکشد، دستکم چند ماه طول خواهد کشید.
مدیر خرید نفت خام ترش یک پالایشگاه کره جنوبی به پلاتس گفت: ما به طور کلی نگران نیستیم، زیرا، ترامپ هر تصمیمی در ماه مه (اردیبهشت-خرداد 1397) بگیرد، چند ماهی طول می کشد تا دوباره به طور کامل اجرا شود و دستکم در سال 2018 بر صادرات نفت ایران اثری نخواهد داشت.
وی افزود: برای هر تحریم یا مساله ای بجز این نیز بعدا نگران می شویم.
یک منبع خبری در یک پالایشگاه ژاپنی به این پایگاه خبری گفت: وقتی به جایی برسیم که دیگر نتوانیم از ایران نفت خام بخریم، آنگاه به واکنش فکر می کنیم. لازم نیست از حالا خود را برای رویارویی با آن نقطه آماده کنیم.
یک مقام شرکت دولتی «زوهای ژنرونگ»** از شرکت های مهم واردکننده نفت خام ایران نیز به پلاتس گفت: واردات نفت خام چین از ایران چه قبل و چه بعد از تحریم های آمریکا تغییر نمی کند.
وی افزود: تحریم ها در حقیقت به چین کمک می کنند که با قیمت بهتری از ایران نفت خام بخرد، زیرا تحریم به معنی رقابت کمتر برای خرید بشکه های نفت ایران است.
واردات نفت خام چین از ایران که پس از لغو تحریم ها به 626 هزار و 805 بشکه در روز در سال 2016 رسیده بود، در سال 2017 به 630 هزار و 380 بشکه در روز افزایش یافت.
ایران پس از لغو تحریم ها، تولید نفت خود را 2 برابر کرد و به حدود 2.2 تا 2.3 میلیون بشکه در روز رساند.
«دونالد ترامپ» رییس جمهوری آمریکا جمعه گذشته با لغو تحریم های هسته ای این کشور علیه تهران برای 120 روز دیگر موافقت کرد، اما گفت: این آخرین بار و آخرین فرصت برای اصلاح برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) است.
ترامپ به اروپایی ها و به کنگره آمریکا هشدار داد: یا کمک کنید برجام اصلاح شود، یا این کشور از آن خارج خواهد شد.
به گزارش ایرنا، برجام 14 ژوییه 2015 (23 تیر 1394) میان ایران و گروه 1+5 شامل چین، فرانسه، روسیه، بریتانیا، آمریکا و آلمان امضا شد. بر اساس این توافق که اجرای آن از ژانویه 2016 (دی-بهمن 1394) آغاز شد، تحریم های هسته ای ایران در قبال محدود سازی برنامه هسته ای لغو شد.
تعداد بازدید : ۷۷۱
(شنبه ۲۳ دی ۱۳۹۶) ۱۳:۲۱
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید