به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت پایانه های نفتی ایران، محمد رضا رسول خمینی در گفت و گویی با خبرنگار این پایگاه گفت: پس از پژوهش و بررسی های لازم در خصوص میزان و نوع مصارف غذایی کارکنان، بر اساس ذائقه و نیازهای غذایی متفاوت، و همچنین با درنظر
گرفتن نوع کار و برنامه ریزی به منظور بهینه سازی غذایی، سفره سلامت صنعت نفت در این شرکت تهیه شده است.
وی تاکید کرد: براساس نظر سنجی انجام شده و رضایتمندی کارکنان، در این سفره با حذف کامل اقلام ناسالم از جمله سس های مایونز، و جایگزینی آنها با مواد غذایی سالم و افزایش غذاهای بخارپز، سبزیجات و میوه جات، و همچنین استفاده از عرقیجات به جای نوشیدنی
های مضر، بیش از پیش به سلامت کارکنان توجه شده است.
رسول خمینی گفت: تهیه پیش غذاهای مفید با توجه به میزان کالری، پروتئین و ویتامین های مورد نیاز همکاران، قطعا اثرات مطلوبی در سلامت آنان در کوتاه مدت و بلند مدت خواهد داشت.
مدیر خدمات و پشتیبانی شرکت پایانه های نفتی ایران با بیان اینکه در تهیه این سفره بیماری های خاص از جمله دیابت، چربی خون و کبد چرب مد نظر قرار گرفته است، اظهار امیدواری کرد: با اعمال این برنامه کارکنان شرکت پایانه های نفتی ایران همواره سالم، شاداب
و پر تلاش خواهند بود، تا انشاالله سازمانی سالم، پویا و رو به موفقیت داشته باشیم.
شایان ذکر است، بر اساس ابلاغ مدیرعامل شرکت پایانه های نفتی ایران، موضوع حفظ و ارتقاء سلامتی کارکنان در مسیر رضایتمندی آنان به عنوان راهبرد اساسی، این طرح ابتدا در منطقه خارگ و سپس در دیگر مناطق عملیاتی این شرکت انجام می گیرد.